آغاز ثبت‌نام دوباره در کنکور کارشناسی ارشد

صفحه نخست » اخبار و رویدادها » آغاز ثبت‌نام دوباره در کنکور کارشناسی ارشد

مهلت دوباره ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ دانشگاه‌ها از روز یکشنبه ۲۸ بهمن آغاز می‌شود و تا روز پنج‌شنبه دوم اسفند ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهلت دوباره ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ در شش گروه آموزشی و ۱۳۱ کدرشته امتحانی برای دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی ازجمله دانشگاه ‌آزاد اسلامی از روز یکشنبه ۲۸ بهمن آغاز می‌شود و تا روز پنج‌شنبه دوم اسفند از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور ادامه دارد.

مرحله اول ثبت‌نام این آزمون از ۱۶ آذر آغاز شد و تا ۲۵ آذرماه به پایان رسید.

در این مرحله ۴۵۴ هزار و ۷۳۳ نفر ثبت‌نام کردند که ۲۳۶ هزار و ۱۱ نفر زن، ۲۱۸ هزار و ۷۲۲ نفر مرد بودند؛ یعنی ۵۱,۹ درصد زنان و ۴۸.۱ درصد مردان در این آزمون شرکت کرده‌اند.

برای در نظر گرفتن تسهیلات بیشتر برای داوطلبان از ۲۸ بهمن‌ماه اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

داوطلبان می‌توانند از روز ۲۸ بهمن‌ماه نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی خود در صورت لزوم اقدام کنند.

آزمون کارشناسی‌ارشد ۹۸ و بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی پنج‌شنبه و جمعه ۵ و ۶ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

ظرفیت پذیرش این آزمون حدود ۳۱۰ هزار نفر در دانشگاه‌های وزارت علوم و آزاد اسلامی اعلام شده است.

لینک رشته های ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدیشهر

لینک خبر