تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه آزاد اسلامی مهدیشهر

صفحه نخست » اخبار و رویدادها » تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه آزاد اسلامی مهدیشهر

به منظور ارج نهادن به اصحاب علم و اندیشه ، بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی مهدیشهر برگزار و از دانشجویان ممتاز و برتر در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، ورزشی و کار آفرینی تجلیل شد.

سخنران ویژه این مراسم، دکتر سید محمد رضا مرندی رئیس دبیرخانه دائمی مردم سالاری دینی و  استادیار دانشگاه شهید بهشتی بودند که به تشریح کامل وقایع مربوط به ۱۶ آذر در دانشگاه تهران پرداختند .

از دیگر برنامه های این مراسم گلباران مزار شهید گمنام ، اجرای سرود توسط گروه رکن الهدی ، سخنرانی دانشجویان کار آفرین ، پخش کلیپ دانشگاه در خصوص ۱۶ آذر و تجلیل از دانشجویان ممتاز و برتر در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، ورزشی و کار آفرینی بود .

دکتر مهدی سلطانی فر رئیس واجد مهدیشهردر حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا  ضمن تبریک روز دانشجو  به اصحاب علم و اندیشه  اظهار کرد :”روز دانشجو، یادآورخاطرات شهدای دانشجویی است که فداکاریهای آنان  باید سرمشق برای محیطهای دانشجویی باشد و  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دستاورد و فرجام خون شهیدان است . دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن در دوران دفاع مقدس با اهدای هزاران شهید و بیعت با آرمان‌های امام خمینی(ره) نشان دادند در پیشرفت‌های عظیم علمی، صنعتی و نظامی و تحقق منویات مقام معظم رهبری در خط مقدم انقلاب بوده‌‌اند لذا به منظور ارج نهادن به روحیه استکبار ستیزی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در نسل جوان امروزی مراسم گرامیداشت روز دانشجو در حال برگزاری میباشد  .

رئیس واحد مهدیشهر از دانشجویان ، کارکنان و اساتید و همه مجموعههای دانشجویی خواست با تکیه بر روح آرمان گرایی، نیازهای اساسی، انقلاب اسلامی را سرلوحه مطالبات خود قرار دهند و با بصیرت و روشن بینی و اهتمام در عرصه علمی و فرهنگی آینده ای روشن و عاری از وابستگی را برای میهن اسلامی رقم بزنند.