دومین دوره تکمیلی اردوی آموزشی- تشکیلاتی “حیات طیبه”

دومین دوره تکمیلی حیات طیبه ویژه اعضای فعال تشکل های دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، این دوره از تاریخ ۲۰ تیر لغایت ۳۱ تیر با حضور ۵۰۰ نفر از دانشجویان منتخب کشوری که در دوره های مقدماتی حیات طیبه شرکت کرده بودند، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار می شود.

آموزش های معرفتی، کارگاه های مهارتی، کرسی های آزاد اندیشی، تریبون های دانشجویی، جلسات سخنرانی، پرسش و پاسخ و مسابقات ورزشی، تفریحی و فرهنگی از جمله برنامه های این دوره خواهد بود.

در این دوره، دهها اساتید صاحبنظر و مسئولین مرتبط شرکت کرده و در جمع دانشجویان حاضر شده و ارائه بحث خواهند کرد.

ان شاءلله نتیجه این دوره به ارتقاء دانش و مهارت تشکیلاتی تشکل‌های دانشجویی منجر خواهد گردید.