رگ حیاتی تفکر بسیجی باید در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شود.

صفحه نخست » اخبار و رویدادها » رگ حیاتی تفکر بسیجی باید در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شود.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: رگ حیاتی تفکر بسیجی باید در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مهدیشهر، دفتر بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدیشهر صبح امروز با حضور  محمود‌ هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مسئولان، دانشجویان و اساتید بسیجی  افتتاح شد .

هاشمی در حاشیه این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج، امنیت و آسایش امروز جامعه را مرهون خون شهدا و فداکاری رزمندگان در دفاع مقدس دانست و با تشریح برنامه‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: رگ حیاتی تفکر بسیجی باید در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شود؛ چراکه رویکرد جدید بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی حل‌ مسائل کشور است.

وی افزود: اگر استادی جذب دانشگاه شد باید نگاه انقلابی داشته و اگر همین استاد بخواهد وارد حوزه پژوهش شود یا راهنمای پایان‌نامه‌ای را بر عهده گیرد باید مسائل نظام را  با رویکرد تفکر بسیجی در رویکرد پژوهشی و راهنمایی خود لحاظ کند.

هاشمی با توجه به اینکه بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی هنوز نظام پایش در آموزش عالی وجود ندارد، افزود: یکی از دغدغه‌های دانشگاه آزاد اسلامی این است که بتواند در هر استان یا شهرستان  بر مبنای ظرفیت‌های موجود در منطقه و مسائل و مشکلاتی که وجود دارد نسبت به تعریف رشته ها و پذیرش دانشجو اقدام کند تا از توانمندی‌های موجود استفاده و گوشه‌ای از مسائل و مشکلات منطقه و کشور مرتفع شود.

مهدی سلطانی‌فر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مهدیشهر نیز در این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج وظیفه استادان دانشگاه را انتقال ارزش‌های دفاع مقدس دانست و اظهار کرد: افتتاح دفتر بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدیشهر در راستای حمایت از توسعه فعالیت‌های بسیج با توجه به جایگاه و پیشینه بسیج در امور فرهنگی کشور بوده و در شرایط فعلی بسیج استادان نهادی است که شاخصه اصلی آن ایجاد تفکر در قالب مطالعات و بررسی در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رویکرد حل مسائل و مشکلات کشور  است.